14. 9. 2015.

Preslušajte novu Parkway Drive pesmu "The Sound of Violence" #video #premijera

Treći singl sa 'Ire', novog Parkway Drive albuma je "The Sound of Violence". Definitivno nas očekuje promena od australijskih metalcore velikana. Nova pesma je najpribližnije starom zvuku ako se uporedi sa prethodna dva singla koji su ipak dosta različiti jedan od drugog. Album će početi sa prodajom 25. septembra a već od 19. će moći da se presluša kao online stream.


Fearless Vampire Killers najavili mini album 'Bruises' #vesti

23. oktobra će se pojaviti novo izdanje za Fearless Vampire Killers. 'Bruises' sadrži šest novih pesama. Album je najavljen kao novo poglavlje u njihovoj karijeri. Konceptualno odustaju od fikcije u preusmeravaju se kao realnosti. Kako kažu to su oduvek hteli da urade.


Rise Against uživo na Rock In Rio #video

Rise Against su postavili nekoliko snimaka sa nastupa na ovogodišnjem Rock In Rio Festivalu. Oni su promovisali svoj album 'The Black Market' koji se pojavio juna prošle godine.


Funeral For A Friend prestaju sa radom #vesti

Kao jedan od najznačajnijih bendova metal i rock scene ovog veka, Funeral For A Friend posle petnaest godina ipak prestaju sa radom. Razloga je mnogo, muzička industrija danas je surov biznis u kome opstaju samo odabrani.
Bend je najavio oproštajnu turneju na kojoj će fanove podsetiti nekih starijih hitova.