16. 10. 2013.

Preslušajte novi Red Fang album #stream #video

Na youtube-u je postavljen kompletan album sve popularnijih Red Fang sa komentarima članova benda. Treće izdanje za bend je već u prodaji izdavač je Relapse Records.


letlive. u novoj pesmi Skrillex-a #audio

Glas Jason Aalon Butler-a pevač letlive. može da se čuje u novoj pesmi Skrillex-a i Alvin Risk-a. "Put Em Up" je originalno objavljena kao Risk pesma pre nekoliko meseci na 'JunkFood' EP-u. Novi remix je deo 'Try It Out' EP-a na kome su Skrillex i Risk uradili tri remix pesme. Prvi je objavljen kao spot pre nekoliko dana.


povezane vesti:
Skrillex novi singl #video 
Reakcije na smrt Ray Manzarek-a VIDEO 
Skrillex novi EP izdat na You Tube-u VIDEO 

Preslušajte novi Cult Of Luna EP #stream

Švedski post-metal Cult Of Luna su ove godine obajvili dva izdanja, album 'Vertikal' januara a sada i EP 'Vertikal II'. O novim pesmama pevač Johannes Persson kaže: "'Vertikal II' je nastavag našeg putovanja. Ove su pesme snimljene kada i album i imali smo nameru da ih objavimo u kratkom vremenskom periodu. Novitet je remix koji je uradio Justin Broadrick. Imamo osećaj kao da je ovo poglavlje u našoj karijeri sada kompletirano."


Preslušajte novi Silverstein album #stream

Kanađani Silverstein postavili su svoj novi album 'This Is How The Wind Shifts: Addendum' na youtube-u. Sedmo izdanje grupe je prvo bez dugogodišnjeg gitariste Neil Boshart na čije je mesto došao Paul-Marc Rousseau.
Izdavač je Hopeless Records, disk se pojavio februara dok reizdanje sa bonus pesmama 15. oktobra.




povezane vesti:
Hopeless Records letnja kompilacija #stream 
Silverstein besplatni download AUDIO 

Deep Purple novi #video

Sa DVD izdanja 'Perfect Strangers Live' još jedan promo video, ovog puta za "Knocking at Your Back Door" originalno objavljena na albumu iz 1984. po kom DVD nosi naziv.


povezane vesti:
Deep Purple DVD promo #video 
Deep Purple trejler DVD-a #video 
Deep Purple najava singla #vesti 

AFI još jedna pesma #audio

'Burials' se zvanično pojavljuje 22. oktobra (pročitajte recenziju). Peta objavljena pesma je rifovska "No Resurrection".




povezane vesti: 
AFI - Burials #recenzija 
AFI nova pesma #audio #premijera 
AFI - The Conductor #stream 

Preslušajte novi Future Of The Left album #stream

NME za njih kaže da su najpodcenjeniji britanski rock bend!
Njihovo četvrto izdanje 'How To Stop Your Brain In An Accident' donosi četrnaest pesama koje su još brže, teže i na momente uvrnutije nego što ste navikli od Future Of The Left.

Postoje od 2005. i njihova muzika je kombinacija post hardcore-a sa noise rock-om.