5. 2. 2016.

Preslušajte novi Say Anything album 'I Don't Think It Is' #stream

Bez ikakve najave Say Anything su objavili novi album. 'I Don't Think It Is' je njihov sedmi album. Max Bemis frontmen benda kaže da mu je dosadio proces najavljivanja, singlova i da je hteo ovog puta nešto drugačije. Album je digitalno već u prodaji, diskovi i ostali fizički formati su u prodaji od 15. aprila.


Frank Turner objavio "Mittens" spot #video #premijera

Frank Turner kao imitator Elvis Presley-a...
Novi singl sa 'Positive Songs for Negative People' albuma je objvaljen kao EP sa četiri pesme. Pored četiri novih numera sadrži i novi mix naslovne "Mittens".


We The Kings "The Story Of Tonight" #video #premijera

"The Story Of Tonight" se ne nalazi na nedavno objavljenom 'Strange Love' albumu, pročitajte recenzijuWe The Kings su ovu pesmu sačuvali za kasnije jer ih je inspirisao događaj koji im se desio kada su pokušali da uđu na rasprodatu Broadway predstavu u New York-u. Producenti mjuzikla Hamilton su čuli "The Story Of Tonight", naslov je preuzet iz repertoara te predstave, i ohrabrili su We The Kings da objave ovu numeru.


The Winery Dogs "Hot Streak" spot #video #premijera

The Winery Dogs su objavili zvanični spot za naslovnu numeru albuma 'Hot Streak'. Drugo izdanje za projekat pojavilo se oktobra 2015. godine, pročitajte recenziju.


Deftones pretprodaja 'Gore' albuma #vesti

Juče se pojavio prvi singl "Prayers/Triangles". Novi Deftones album 'Gore' će zvanično biti u prodaji 8. aprila a pretprodaja kreće već danas. U kakvim paketima se nudi pogledajte na njihovom sajtu.


Stone Temple Pilots traže novog pevača #vesti

Stone Temple Pilots nastavljaju dalje! Nešto pre iznenadne (ali očekivane) smrti originalnog pevača Scott Weiland-a STP su objavili da Chester Benington više nije njihov pevač.
Sada su u globalnoj potrazi za novim frontmenom. Prijave se šalju putem njihovog sajta.