13. 3. 2017.

Architects kompletan koncert iz Denvera

Architects su na Američkoj turneji na kojoj promovišu 'All Our Gods Have Abandoned Us' album. Odličan snimak koncerta iz Denvera pogledaj u linku ispod, kao bonus su nastupi predgrupa Stray From The PathMake Them Suffer. Snimak je nastao 11. marta 2017. godine.


Four Year Strong veruju "Men Are From Mars"

Four Year Strong su objavili spot za pesmu "Men Are From Mars" koja se nalazi na albumu 'Rise or Die Trying' objavljenom još 2007. Deset godina od objavljivanja ovog izdanja "proslaviće" turnejom na kojom će svirati sve pesme sa albuma plus neke od hitova i raritete. U novom spotu, mada nigde nije potvrđeno, glumi Chris Loporto pevač benda Can't Swim koji su im predgrupa na ovoj turneji.


Catch Fire nova pesma "Thin Ice"

Catch Fire su objavili "Thin Ice" još jednu pesmu koja će se naći na EP izdanju 'A Love That I Still Miss'. Album je u prodaji od 17. marta, pogledaj lyric video u linku ispod.


Ocean Grove novi spot "Thunderdome"

Ocean Grove su objavili odličan spot za pesmu "Thunderdome" koja je snimljena sa dance izvođečem Running Touch. Ako već niste obavezno preslušajte nihov album 'The Rhapsody Tapes' (recenzija), link pronađi u povezanim vestima. Pogledaj spot za "Thunderdome" ↓