5. 5. 2014.

Linkin Park nova pesma "Until It's Gone" #video #premijera

Druga pesma sa 'The Hunting Party' albuma koji je najavljen za 17. jun. Linkin Park su i dalje veoma rock orijentisani ali "Until It's Gone" je klasična pesma kakva se od njih i očekuje. Prvi singl "Guilty All The Same" je bio veliko iznenađenje i povratak korenima benda.

Rise Against najava novog albuma #video

Čekanju je kraj! Novi album Rise Against će biti objavljen ovog leta. Bend je postavio video klip od 30 sekundi u kom može da se čuje delić nove pesme.

Garbage feat. Brody Dalle - Girls Talk #video #premijera

Odličnu novu pesmu "Girls Talk" su Garbage snimili sa Brody Dalle (ex-The Distillers). Singl je objavljen za Records Store Day na vinilu. B strana singla je takođe nova pesma "Time Will Destroy Everything".
Zvaničan spot je nastao u studiju tokom snimnja pesme i liči na amaterski snimak. Ostatak benda se ne pojavljuje u klipu samo Shirley MansonBrody Dalle. Na zahtev fanova singl će biti dostupan i u digitalnom formatu od 6. maja.
Možda jedna od najboljih Garbage pesama u njihovoj karijeri.


Nova pop punk senzacija 5 Seconds Of Summer #video #premijera

Godine su prošle kada je neki pop-punk bend uspeo da se nađe mesto na američkim radio stanicama (ne računamo Fall Out Boy). 5 Seconds Of Summer su više pop nego punk to je možda i razlog što su postali veliki hit sa novim singlom "She Looks So Perfect". Drugo mesto na Billboard 200 listi, prodali 143,000 primeraka diska novog EP-a. Spot ima preko 21 milion pregleda na youtube-u.
Sviđalo se to nama ili ne 5 Seconds Of Summer su današnji predstavnici pop-punk žanra za mainstream medije.

Probajte nešto novo - Merriment #video #premijera

Nije čudo što su Christie i Collin DuPree u muzici. Roditelji su im muzičari, braća, sestre pa i rođaci. Eisley, Say AnythingMutemath su samo neki od bendova koji sadrže članove DuPree porodice. Christie i Collin su odrasli na turnejama svojih roditelja, može da se kaže da im je muzika u krvi.
Za svoj bend Merriment kažu da je mešavina svega i svačega. Novi singl "Backwards" je odlična kombinacija indie pop-a sa folk-om i veoma prija kada se sluša.
Izdavač je Equal Vision Records.

Breakdown Of Sanity "The Writer" uživo #video

Oficijelni koncertni snimak pesme "The Writer" za švajcarski metalcore Breakdown Of Sanity. Snimak je nastao na Impericon Festival-u 2014. u Kelnu, Nemačka.
Bend je nedavno predstavio novi spot sa njihovog trećeg albuma 'Perception'.

California Breed novi snimci iz studija #video

Drugi deo video dnevnika nastalog na snimanju albuma za California Breed novog benda Glenn Hughes-a. Pored njega na bubnjevima je Jason Bonham, gitarista je novajlija Andrew Watt.
Debi izdanje će se pojaviti 19. maja za Frontiers Records. Do sada se pojavio samo jedan singl "Sweet Tea" i jedan lyric video za pesmu "Midnight Oil".