27. 12. 2013.

Corde Oblique uživo #video #stream

Svakako jedan od omiljenih bendova ovog bloga je italijanski Corde Oblique (recenziju i više o bendu pronađite na dnu post-a). Petim albumom 'Per Le Strade Ripetute' Riccardo Prencipe je postavio nove standarde u muzici svog benda. Izuzetna produkcija i zvuk sa izdanja sada treba preneti i na žive nastupe koji su uvek bili jedinstveni kada je Corde Oblique u pitanju. Sa koncerta u Casa De Jazz početkom ovog meseca amaterski snimak pesme "My Pure Amethyst".




povezane vesti: 
Corde Oblique - "In the temple of echo" #video #premijera 
Corde Oblique - Averno #video #premijera 
Corde Oblique - Per Le Strade Ripetute #recenzija  

Probajte nešto novo - The Algorithm #video

The Algorithm su možda jedan od najinteresantnijih novih bendova, mešavinom metalcore-a i elektronike kreirali su nov zvuk i žanr po kome postaju prepoznatljivi. Jedinstveni su po tome što ni u metal ni u elektronskoj muzici ne možete naći da neko zvuči kao oni.
Postoje od 2009. i počeli su kao projekat talentovanog producenta Rémi Gallego-a na živim nastupima mu se pridružuje i bubnjar Mike Malyan (Monuments).
Prvi album 'Polymorphic Code' je objavljen krajem 2012.



facebook/TheAlg0r1thm
bandcamp

Katy B - Crying for No Reason #video #premijera

Elektro balada "Crying For No Reason" je reći singl sa 'Little Red' albuma koji će se pojaviti 3. februara. Ovo je najkomercijalniji izlet za Katy B u njenom autorskom materijalu, ako ne računamo pesmu "Anywhere in the World" koju je radila sa Mark Ronsonom kao reklamu za popularno bezalkoholno piće.


povezane vesti: 
Katy B detalji novog albuma #vesti  
Nova Katy B balada #audio 
Nova pesma Katy B #audio 

Adam Lazzara solo “Because It Works” #video #premijera

Pevač Taking Back Sunday je objavio novu pesme kao solo umetnik. I dalje pevač benda, Lazzara je “Because It Works” snimio za potrebe EP-a 'Our Voices' na kome će se naći i još tri solo pesme drugih pevača: Anthony Raneri iz benda Bayside, Chris Conley iz Saves The Day i Vinnie Caruana iz I Am The Avalanche. Izdavač je I Surrender Records.


povezane vesti:
Taking Back Sunday nova pesma uživo #video 
Itch & Adam Lazzara sa Warped turneje #video  
Itch i Taking Back Sunday zajedno na Warped Tour-u #video