5. 7. 2013.

Iron Maiden #video sa turneje #vesti

Na svom sajtu Iron Maiden su objavili zvanični video sa snimcima sa evropske turneje zaključno sa, sada već legendarnim nastupom na Download Festivalu ove godine. Kratak dokumentarac sadrži snimke sa koncerata po Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i do sada neobjavljene snimke sa ovogodišnjeg nastupa u Donington parku.


U ostalim vestima vezanim za Iron Maiden vredi spomenuti da novo pivo Trooper Beer u čijoj je proizvodnji učestvovao pevač Bruce Dickinson i koje se vodi kao zvanično pivo benda postaje sve popularnije. Britanski parlament House Of Commons će od sada u svojoj ponudi uvrstiti i Trooper pivo a da sada je proizvedeno i prodato preko milion flaša.
povezane vesti:
Iron Maiden rasprodali koncert za 12 minuta #vesti
Koncert za Jon Lord-a #vesti
Download Festival 2013 - Dan drugi #video

Steve Vai & Iwrestledabearonce — "Carnage Asada" #audio #video #vesti


Gitarski heroj (kako ga nazivaju strani novinari) Steve Vai je gostovao eksperimentalnom metal bendu Iwrestledabearonce u pesmi "Carnage Asada". Singl će se naći na novom albumu benda 'Late for Nothing' koji će se pojaviti 6. avgusta.
Iwrestledabearonce su muzički nepredvidljiv bend koji kombinuje dosta žanrova u svojoj muzici. Pored čistih ženskih vokala imaju i hardcore muški vokal, programiranje i instrumente koji čine metal bend. Ovo će biti prvo izdanje sa novom pevačicom Courtney LaPlante. Ovo je treći album benda.