16. 6. 2014.

Air Dubai snimili novi album #audio #premijera

Alternativni hip hop bend iz Denvera 1. jula objavljuje svoj treći album 'Be Calm'. Rad na materijalu je trajao dve godine, u tom periodu Air Dubai su objavili EP 'Warning' i  nekoliko singlova od kojih je najuspešniji "Soul & Body".
Izdavač je Hopeless Records.


Novi singl koji i najavljuje album je duet sa pevačicom Dia Frampton, pesma se zove "Afterglow":

Kako su Mastodon snimali album #video

Novi album za sve popularnije Mastodon pojaviće se 24. juna. Sa 'Once More 'Round The Sun' je "skinut" jedan singl "High Road" za koju su nedavno objavili i video spot.

Druga objavljena pesma je "Chimes At Midnight".



Pogledajte kako je proteklo snimanje novog Mastodon materijala:

Eyehategod - Medicine Noose #video #premijera

Prvi zvanični spot sa povratničkog albuma za Eyehategod. Izdanje je jednostavno nazvano 'Eyehategod' i peti je studijski album benda posle čak četrnaest godina pauze. Ovo je prvi materijal na kome nije svirao originalni član, bubnjar Joey LaCaze koji je preminuo prošle godine.
Pevač Mike Williams i gitarista Jimmy Bower osnivači Eyehategod i dalje su na čelu benda posle više od 25 godina karijere.

Album je objavila Century Media u prodaji je od 27. maja.

Pogledajte "Medicine Noose" spot:

Nova Judas Priest pesma "Dragonaut" #audio #premijera

Judas Priest su predstavili još jednu pesmu sa novog 'Redeemer Of Souls' albuma koji bi trebao da se nađe u prodaji od 14. jula. Do sada su objavljene dve pesme, prvi singl za naslovnu "Redeemer Of Souls" i još jedna "March of the Damned".

Sedamnaesti album benda predstavlja i novo poglavlje u njihovoj karijeri jer je prvi snimljen bez KK Downing-a. Mlađi Richie Faulkner se već pokazao kao više nego dostojna zamena na koncertima protekle dve godine ali 'Redeemer Of Souls' će biti njegov studijski debi sa Judas Priest.

Preslušajte "Dragonaut":

Slash "World On Fire" featuring Myles Kennedy & The Conspirators #video #premijera

Kombinacija lyric i normalnog spota je način na koji je snimljen "World On Fire" prvi singl sa istoimenog novog albuma za Slash-a i njegov bend.
Novi album će biti u prodaji od 15. septembra kao specijalno fan-pack izdanje uz Classic Rock magazin u Evropi, regularno će se pojaviti mesec dana kasnije.


Pogledajte novi Slash-ov spot:

Na turneji sa Tonight Alive #video

Kako izgleda kada ste na turneji sa Tonight Alive možete pogledati u video klipu dole.
Australijski pop-punk su objavili svoj drugi album 'The Other Side' septembra prošle godine. Nekoliko singlova se izdvojilo kao veliki hitovi sa izdanja ali pesmom "The Edge" koja se našla u novom Spiderman filmu može se reći da su Tonight Alive probili barijeru i postali planetarno poznati.

Pročitajte recenziju albuma 'The Other Side' i preslušajte album na mikerecenzije (link dole).

Pogledajte novi izveštaj sa turneje Tonight Alive:

Lepe #vesti od The Gaslight Anthem #video

Peti album za The Gaslight Anthem nosiće naziv 'Get Hurt'. Naslednik izdanja 'Handwritten' iz 2012. biće objavljen 18. avgusta za Virgin EMI.
Pogledajte najavni video:

Body Count uživo "The Dark Side" #video

Zvanično prvi metal bend koji je nastupio u čuvenoj The Tonight Show na NBC mreži u Americi od kako je voditelj Jimmy Fallon.

Body Count su odsvirali "The Dark Side" sa novog albuma 'Manslaughter'. Preslušajte disk na mikerecenzije.

Pogledajte njihov nastup: