10. 10. 2013.

AFI nova pesma #audio #premijera

Četvrta objavljena pesma sa 'Burials' albuma je "A Deep Slow Panic". Ovog puta bend je iskombinovao punk sa gothic ambijentom. Sa svakom novom pesmom AFI pokazuju da imamo šta da očekujemo od njih i njihovog devetog albuma.




povezane vesti:
AFI - The Conductor #stream
Detalji novog AFI albuma #vesti
AFI "17 Crimes" #video #premijera

Preslušajte novi Monster Magnet #stream #video

Nekada su Monster Magnet bili važno ime rock/metal žanra ali nikada nisu dostigli veliku popularnost i vremenom su polako pali u zaborav. Posle poprilično nezapaženog 'Mastermind' iz 2010. bend se vraća albumom 'Last Patrol'. Muzički, danas preovladava stoner rock u njihovim pesmama. Prvi spot je snimljen za "Mindless Ones".
Album 'Last Patrol' će objaviti Napalm Records 15. oktobra. Producenti izdanja su Phil Caivano i Dave Wyndorf frontmen Monster Magnet






povezane vesti: 
Monster Magnet novi singl #audio 

In This Moment "Whore" lyric #video

Treći singl sa 'Blood' albuma je za "Whore". Pesma je već aktivna na radio stanicama po Americi.
Maria Brink pevačica, je objasnila da je WHORE zapravo skraćenica od 'Women Honoring One Another Rising Eternally' i da tekst pesme zapravo ne degradira žene u konotaciji sa naslovom.


Katy B uživo na BBC-ju #video

Na ovogodišnjoj 1Xtra Live 2013 seriji koncerata nastupila je i Katy B. Kraći set sa novim i starim hitovim snimljen je za postrebe web sajta BBC-ja. Snimke drugih izvođača možete pronaći na zvaničnim stranicama stanice.

Katy B je nedavno objavila još jedan singl "5AM" sa njenog drugog albuma koji bi trebao uskoro da se pojavi.



povezane vesti:
Katy B - 5AM #video #premijera 
Katy B - What Love Is Made Of VIDEO 
Radio 1 Big Weekend VIDEO