6. 8. 2016.

Young the Giant uživo kod Kimmel-a #video

Young the Giant su nastupili uživo u emisiji Jimmy Kimmel-a. Izveli su dve numere "Something to Believe In" i "Silvertongue" sa novog albuma 'Home Of The Strange'. Izdanje će se zvanično pojaviti 12. avgusta.


Panic! At The Disco obradili "Bohemian Rhapsody" za Suicide Squad #video #premijera

Suicide Squad film je počeo da se prikazuje, samim tim i album sa muzikom se pojavio. Sve do sada singlove možete pronaći na mikerecenzije. Panic! At The Disco su obradili najpoznatiji Queen hit "Bohemian Rhapsody". Oni su i ranije izvodili ovu pesmu na koncertima ali je ovo prvi put da čujemo studijsku verziju. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Set It Off nova pesma "Life Afraid" #video

Set It Off su objavili novu pesmu "Life Afraid". To je drugi singl narednog albuma 'Upside Down', pogledaj lyric video je u linku ispod. Takođe se pojavila i uživo verzija pesma, odsvirali su je na Warped datumu u Phoenix-u pre dva dana, video snimak je, naravno, u linku ispod.


Vans Warped Tour uživo: Emarosa, Yellowcard, Set It Off, The Maine #video

Gomila novih snimaka sa Vans Warped Tour-a: Emarosa, Yellowcard, State Champs, New Found Glory, Against The Current, The Summer Set, Falling In Reverse, The Maine, Every Time I Die, Set It Off...