19. 6. 2013.

Falling In Reverse uživo promocija albuma #video

Kako je bilo najavljeno Falling In Reverse su putem youtube-a predstavili uživo svoj novi album 'Fashionably Late'. U skoro sat vremena bend je izveo pesme sa prvog 'The Drug in Me Is You' albuma i sa novog koji se pojavio u prodaji istog dana kada i promocija 18. juna.

Zvanični snimak koncerta još uvek nije postavljen.



 

povezane vesti:
recenzija: Falling In Reverse - Fashionably Late #recenzija
Preslušajte novi Falling In Reverse STREAM
Falling On Reverse uživo preko youtube-a VIDEO

Architects obradili Thrice #audio

Britanski metalcore Architects su snimili obradu pesme "Of Dust And Nations" američkog benda Thrice. Singl nije deo poslednjeg izdanja 'Daybreaker' objavljenog 2012.
Thrice su se oformili 1998. i trajali su do 2012. kada su otišli na neodređenu pauzu. Njihov poslednji album 'Major/Minor' izašao je 2011., pesma "Of Dust And Nations" je objavljena na albumu 'Vheissu' iz 2005.


Palms - Deftones/Isis projekat #stream

Prvi album pevača Deftones Chino Moreno-a i ostatka benda Isis uskoro dobija i svoje fizičko izdanje. Album možete preslušati na sajtu magazina SPIN.
povezane vesti:
Deftones "Swerve City" uživo VIDEO
Trejler za prvi Palms album VIDEO
Deftones / Isis projekat Palms detalji izdanja

P.O.D. - "Beautiful" #video

Sa svog osmog albuma kalifornijski P.O.D. su objavili i treći singl, baladu "Beautiful". Album 'Murdered Love' se pojavio pre skoro godinu dana, "Lost In Forever (Scream)" je bio prvi singl, drugi "Higher".


Hopeless Records letnja kompilacija #stream


Hopeless Records uskoro objavljuju novu kompilaciju svojih izvođača. Sve pesme sa izdanja su postavljene na njihov youtube kanal. Pored manje poznatih bendova možete čuti i Yellowcard, All Time Low, We Are The In Crowd, The Used, Silverstein i za američko tržište Enter Shikari. Kopilacija nosi naziv "Another Hopeless Summer".


Novi Slipknot 2014!!! #vesti #video

Na ovogodišnjem Download Festivalu u Engleskoj Metal Hammer magazin je radio intervju sa Shawn "Clown" Crahan-om članom benda Slipknot koji su nastupali kao glavne zvezde prvog dana festivala. Odgovarao je na pitanja legendarnom nastupu iz 2009., o smrti basiste Paul Gray-a i o novom albumu. 
Poslednji "All Hope Is Gone" je objavljen 2008. a posle smrti bas gitariste Slipknot su pravili pauzu i povremeno nastupali na festivalima. Na pitanje o mogućem snimanju novog materijala Clown je odgovorio: "2-0-1-4 novi Slipknot album. Spremite se deco - ovaj će biti opasan, znam da vi želite ali ja ga želim još više!"





povezane vesti: 
Download Festival 2013 - Dan treći #video
Download Festival 2013 - Dan drugi #video
Download Festival 2013 - Dan prvi


Itch - "Best Shot" #video

Nekada lider King Blues, punk/ska/folk benda iz Londona, Jonny Fox je sada solo umetnik i nastupa pod imenom Itch. Debi album još uvek nije objavljen ali već nekoliko singlova, veoma dobrih singlova može da se kupi u digitalnom formatu. Muzički Itch je kombinacija rap/funk/electro/punk-a...
http://itchsmixes.com




povezane vesti: 
Rancid i King Blues kolaboracija