14. 10. 2016.

Jimmy Eat World nova pesma "You Are Free" #video #premijera

Jimmy Eat World su objavili lyric video za "You Are Free". To je još jedan singl kojim najavljuju novi album 'Integrity Blues'. Disk će se pojaviti 21. oktobra.
Pogledaj spot u linku ispod.


Green Day uživo na Revolution Radio turneji #video

Green Day su otpočeli koncertnu promociju novog albuma 'Revolution Radio' (pročitaj recenziju). U linku ispod pogledaj deo nastupa.


Nightwish "Shudder Before The Beautiful" uživo #video #premijera

Nightwish objavljuju koncertno DVD izdanje 'Vehicle Of Spirit'. Na tri diska naći će se koncerti iz Wembley Arene i Tampere, treći DVD je ispunjen bonusima. Kako zvuči "Shudder Before The Beautiful" pogledaj u linku ispod.


The Qemists Ft. Hacktivist "Jungle" #video #premijera

The Qemists su se udružili sa Hacktivist u novoj pesmi "Jungle". To je treći singl sa albuma 'Warrior Sound'. Pogledaj spot u linku ispod.


Deaf Havana nova pesma "Trigger" #video #premijera

Deaf Havana su objavili drugi singl "Trigger". Novi album 'All These Countless Nights' pojaviće se 27. januara 2017. godine. Pogledaj spot u linku ispod.


Issues novi spot "Blue Wall" #video #premijera

"Blue Wall" je još jedan singl sa drugog Issues albuma 'Headspace' (pročitaj recenziju). U spotu se bave policijskom brutalnošću koja je jedna od glavnih tema u Americi ove godine.
Pogledaj "Blue Wall" u linku ispod.


Every Time I Die i Brendon Urie "It Remembers" uživo #video

Every Time I Die su nedavno objavili fantastičan album 'Low Teens' (pročitaj recenziju). U pesmi "It Remembers" gost je Brendon Urie iz Panic! At The Disco (pogledaj spot). Na koncertu u Fresnou Urie su i izveli pesmu zajedno, više u linku ispod.


Silverstein nova pesma "Ghost" #video #premijera

Silverstein su objavili singl "Ghost". Ovo nije najava narednog albuma, ali izdanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine. Pogledaj spot u linku ispod.