23. 9. 2016.

Panic! At The Disco "Death Of A Bachelor" uživo kod Conan-a #video

Panic! At The Disco su nastupili uživo kod Conan O'Brien-a. U poslednja dva dana objavili su novi spot "LA Devotee", najavili turneju po Americi i Every Time I Die su objavili spot za "It Remembers" sa Brendon Urie-m na vokalima. Previše Panic-a? Nikada!
Fenomenalna uživo verzija pesme "Death Of A Bachelor" može da se pogleda u linku ispod.


Every Time I Die & Brendon Urie - "It Remembers" #video #premijera

Every Time I Die su danas objavili svoj povratnički album 'Low Teens'. Na jednoj od pesama gostuje Brendon Urie iz Panic! At The Disco. Ta kolaboracija je novi spot "It Remembers" koji možete pogledati u linku ispod.


Novi projekat We Are The In Crowd gitariste: The Cabin Kids #audio #premijera

Jordan Eckes, poznatiji kao nekadašnji gitarista We Are The In Crowd, predstavio je prvi singl svog novog projekta. Bend je nazvan The Cabin Kids i može da se kaže da podsećaju na Set It Off. Jedina objavljena numera je veoma moćna "Survive", preslušaj je u linku ispod.


Too Close To Touch novi singl "Sympathy" #video #premijera

Too Close To Touch su objavili spot za pesmu "Sympathy". Ona se nalazi na albumu 'Haven't Been Myself' koji je od danas i zvanično u prodaji.


Parkway Drive objavili "Bottom Feeder" spot #video #premijera

Parkway Drive su objavili još jedan spot sa izdanja 'Ire'. "Bottom Feeder" je jedna od pesama koja je postala instant hit na koncertima. Spot je sastavljen od snimaka sa festivala na turneji koja još uvek traje.


Green Day nova pesma "Still Breathing" #video #premijera

Green Day su objavili "Still Breathing". To je treći singl novog albuma 'Revolution Radio'. Disk će se pojaviti 7. oktobra. Pogledaj "Still Breathing" lyric video u linku ispod.