1. 5. 2017.

CKY posle osam godina "Days Of Self Destruction"

Posle osam godina CKY su ponovo aktivni i ovog leta objavljuju novi album. Prvi singl "Days Of Self Destruction" možeš da preslušaš u linku ispod. Peto studijsko izdanje nazvano 'The Phoenix' pojaviće se 16. juna za eOne Music.
Bend postoji od 1998. godine i najpoznatiji su po saradnji sa Jackass ekipom. Bubnjar Jess je rođeni brat Bam Margera-e. Ove godine nastupaju i na Vans Warped Tour-u.


Motionless In White nova pesma "Rats"

Motionless In White su objavili novu pesmu "Rats" samo nekoliko dana pre objavljivanja albuma 'Graveyard Shift'. Izdanje je u prodaji od 5. maja. Ovo je četvrti singl, sve prethodne pronađi na mikerecenzije.


Pvris veličanstveni povratak sa "Heaven"

Ovo je jedini bend koji uspešno spaja alternativu/synthpop/darkrock... Pvris jedan i jedini vraćaju se prvim singlom za drugi album 'All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell'. Nova pesma "Heaven" je sinoć doživela premijeru na BBC Radio 1 i na oduševljenje fanova 'internet je eksplodirao' (kako to novinari vole da kažu). Ako je suditi po jednoj numeri ovo je zasigurno album po kome će se pamtiti 2017. godina. Pogledaj spot u linku ispod.


Preslušaj Columbus 'Next To Me' EP

Columbus australijski alternativni rock-eri objavili su akustični EP 'Next To Me'. Izdanje sadrži jednu novu pesmu, naslovnu, i četiri akustične verzije već poznatih pesama benda. Link za preslušavanje je ispod.