27. 5. 2015.

We Came As Romans prvi singl "The World I Used to Know" #audio #premijera

We Came As Romans su objavili "The World I Used to Know" prvi singl narednog albuma koji je nazvan po bendu. Disk će se pojaviti 24. jula.


Chunk! No, Captain Chunk - Get Lost, Find Yourself #recenzija

Fearless Records
2015

Get Lost, Find Yourself’ je treći album za francuski Chunk! No, CaptainChunk. Pre dve godine ’Pardon My French’ se pojavio i pop-punk je dobio nove heroje. Sada kada su svetski poznat bend, ulozi su mnogo veći. Sve to je sigurno uticalo na članove i počeli su sebe ozbiljnije da shvataju. 'Get Lost, Find Yourself' je glomazniji i upeglaniji ali to ne mora nužno da znači i bolji.

August Burns Red drugi singl "Identity" #video #premijera

August Burns Red su objavili audio verziju pesme "Identity". To je druga od dvanaest koje će se naći na novom izdanju 'Found In Far Away Places'. Link za prvi singl "The Wake" možete pronaći u povezanim vestima.


Probajte nešto novo - Outlands #video #premijera

San Diego metalcore šestorka Outlands objavila je novi singl "Regenerate". Nedavno su potpisali su za Tragic Hero Records za koje će objaviti svoj debi album. Disk je nazvan 'Grave Mind' i najavljen je za 23. jun.


Preslušajte novi twenty one pilots album 'Blurryface' #stream

Jedan od kandidata za album godine! Četvrto studijsko ostvarenje američkog alternative/pop/hip-hop benda twenty one pilots je od sada dostupno u svim formatima. 'Blurryface' je jedan od albuma koje morate preslušati a to možete uraditi na mikerecenzije u linkovima ispod.
Pročitajte recenziju.


Dve nove Senses Fail pesme #video #premijera

Senses Fail su objavili još dve pesme sa narednog albuma 'Pull the Thorns from Your Heart'. Nedavno je predstavljen prvi singl "The Importance of the Moment of Death" a dve nove su "Wounds" i "The Courage Of An Open Heart".


Asking Alexandria nova pesma "I Won't Give In" sa novim pevačem! #video #premijera

Asking Alexandria nije puno žalila kada je Danny Worsnop početkom ove godine napustio bend. Veoma brzo su pronašli novog pevača i počeli rad na četvrtom albumu. Mesecima su krili ime novog člana i podgrevali maštu fanova.

Novi pevač je Denis Shaforostov poznat po radu sa Down & Dirty i Make Me Famous. Poreklom iz Ukrajne, popularnost je stekao preko svog youtube kanala above92. Povezanost sa Asking Alexandria je preko Sumerian Records za koju su Down & Dirty objavili debi album krajem prošle godine.

Nova pesma nosi naziv "I Won't Give In"