30. 9. 2016.

The Summer Set "Figure Me Out" uživo #video

The Summer Set su postavili uživo verziju "Figure Me Out" snimljenu u The Village studiju. Singl se nalazi na njihovom aktuelnom albumu 'Stories For Monday' koji možete preslušati na mikerecenzije i pročitajte recenziju.


Bastille spot za "Send Them Off!" #video #premijera

Bastille su objavili zvanični spot za "Send Them Off!". Pesma se nalazi na novom albumu 'Wild World' - pročitaj recenziju. Pogledaj spot u linku ispod.


The Pretty Reckless su retro u "Prisoner" #video #premijera

The Pretty Reckless su se za novi album 'Who You Selling For' odlučili za retro zvuk. Nova pesma "Prisoner" kao da je "ispala" iz šezdesetih. Više u linku ispod.


NOFX "Oxy Moronic" oficijelni spot #video #premijera

NOFX su pre nekoliko nedelja objavili spot za "Oxy Moronic" na sajtu Funny Or Die. Sada je zvanično postavljen na oficijelnom youtube kanalu Fat Wreck Chords. Ako do sada nisi, pogledaj ovaj izuzetno poučan spot u linku ispod.


I Prevail nova pesma "Come And Get It" #video #premijera

"Come And Get It" je još jedan od pesama sa novog I Prevail albuma 'Lifelines'. Disk će se pojaviti 21. oktobra za Fearless. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Jimmy Eat World "Get Right" akustično #video #premijera

Jimmy Eat World su objavili akustičnu verziju pesme "Get Right". Prvi singl koji najavljuje novi album 'Integrity Blues', u prodaji od 21. oktobra. Pogledaj snimak u linku ispod.


We Came As Romans razvalili sa "Wasted Age" #video #premijera

We Came As Romans su objavili "Wasted Age". To je prvi singl njihovog sledećeg izdanja. Novi album će se pojaviti za novu izdavačku kuću SharpTone Records. Preslušaj pesmu u linku ispod.