13. 1. 2014.

Against Me! - Transgender Dysphoria Blues #recenzija

Tom Gabel pevač benda je sada Laura Jane Grace. Ali ništa bitno se nije promenilo u muzici Against Me osim pevačevog imena.

Naslovna "Transgender Dysphoria Blues" otvara šesti album benda, srednjeg tempa sa snažnim refrenom. "True Trans Soul Rebel" nastavlja u malo bržem ritmu. Fat Mike iz NOFX je gost u dve numere: Unconditional Love" - deluje kao vesela pesma dok "FUCKMYLIFE666" (prva objavljena) je u klasičnom Against Me stilu, konkretno, glasno i direktno...
"Drinking With The Jocks" najbučnija na albumu u kojoj Laura Jane ne peva već vrišti. Provokativna "Osama Bin Laden As The Crucified Christ" ima aktuelni sludge/stooner zvuk. Melodična "Dead Friend" prethodi mračnoj baladi "Two Coffins". "Paralytic States" je kombinacija glasnih vokala i melodičnih rifova. Poslednja "Black Me Out" ima sve preduslove za singl, dobar rif, odličan refren, lako se pamti...

Laura Jane Grace je za ovaj album izjavila da joj je najvažniji u karijeri što može da se čuje i u tekstovima i u muzici. Koliko su reči pesama autobiografske to samo Laura Jane zna ali svakako vas ne ostavljaju ravnodušnim posle slušanja. Za 'Transgender Dysphoria Blues' album možda može da se kaže da je najbolji u karijeri Against Me a i ne mora ali svakako mora da se prizna da je najkompletniji.

Memphis May Fire snimanje albuma #video

Drugi snimak iz studija sa snimanja novog Memphis May Fire albuma koji očekujemo na proleće ove godine. U prvom delu smo videli koliko je naporno snimati bubanj dok u drugom Cory Elder objašnjava proces snimanja njegovog instrumenta, bas gitare.



povezane vesti:
Memphis May Fire snimci iz studija #video 
Download 2014 još dosta dobrih imena... #vesti #DL2014 
Sleeping With Sirens - Congratulations ft. Matty Mullins #video #premijera  

Preslušajte novi Against Me album #stream

Ekskluzivno za NPR Against Me su omogućili svoj novi album Transgender Dysphoria Blues’ na preslušavanje. Prvo izdanje posle četiri godine je šesti album benda i prvi je od kako se Tom Gabel deklarisao kao trans-seksualna osoba i promenio ime u Laura Jane Grace. Pored vokala i gitare Laura Jane je svirala i bas na skoro svim pesmama. Fat Mike iz NOFX je bio gost na dve pesme.




povezane vesti: