14. 11. 2014.

Preslušajte novo Fugazi izdanje 'First Demo' #stream

18. novembra za Dischord Records će se pojaviti kompilacija 'First Demo' legendarnih Fugazi. Jedanaest pesama je snimljeno još 1988. u Inner Ear studiju u Washington-u. Nedavno pronađena kaseta sa snimcima originalno je deljena na koncertima i nikada nije zvanično objavljena na nekom nosaču zvuka.
U drugoj epizodi serije Sonic Highways na HBO kanalu o novom Foo Fighters albumu Don Zientara iz Inner Ear i Ian Mackaye iz Fugazi/Dischord Records su pričali o sceni Washington-a.

Jim Lindberg (Pennywise) novi projekat Wraths #audio #premijera

Jim Lindberg je trenutno na turneji sa Pennywise na kojoj promovišu poslednje izdanje, kompilaciju starih pesama 'Yesterdays'. Do kraja godine pojaviće se i debi album njegovog novog benda Wraths. Prvu pesmu "Oh God" možete preslušati u linku ispod.


Probajte nešto novo - Storm The Sky #video #premijera

Australijski metalcore Storm The Sky postoje već tri godine i do sada su objavili dva EP-a i jedan singl. Debi album 
'Permanence' će se pojaviti 16. januara za UNFD / Rise Records. Produkciju je radio Cameron Mizell (Memphis May Fire, Sleeping With Sirens).


Preslušajte debi album Defeat The Low #stream

Još uvek je teško pisati o Defeat The Low a ne spomenuti da je gitarista Craig Ericson zapravo vlasnik Rise Records-a, kuće koja će objaviti izdanje. Možda niko drugi nije hteo da mu izda album pa je morao sam...

Od pesama koje smo do sada čuli Defeat The Low nisu ostavili poseban utisak jer je njihov raspon rock koji se kreće od alternative do post hardcore-a.

Preslušajte njihov debi album i presudite sami.
Album je u prodaji od ponedeljka (17.11.).