20. 7. 2016.

DevilDriver #premijera spota "My Night Sky" #video #premijera

DevilDriver će avgusta nastupiti na čuvenom Wacken festivalu. U cilju promocije tog događaja njihov novi spot je premijerno prikazan na sajtu festivala. "My Night Sky" se nalazi na njihovom sedmom studijskom albumu 'Trust No One' - pročitaj recenziju. Pogledaj spot u linku ispod.


Young Guns spot za "Bulletproof" #video #premijera

"Bulletproof" je prvi singl novog Young Guns albuma 'Echoes'. U međuvremenu pojavio se i drugi singl "Mad World", preslušaj na mikerecenzije. Album će se pojaviti 16. septembra. Pogledaj spot u linku ispod.


The Color Morale nova pesma "Clip Paper Wings" #video #premijera

The Color Morale su objavili još jednu pesmu sa novog albuma 'Desolate Divine', u prodaji od 19. avgusta. Preslušaj "Clip Paper Wings" u linku ispod.


twenty one pilots: Ride (uživo) #video #premijera

twenty one pilots su dobitnici nagrada za najbolji bend i album na ovogodišnjoj APMAS dodeli, takođe i na mikerecenzije pre nekih sedam meseci. Još uvek na turneji, bend je objavio koncertni snimak numere "Ride", pogledaj u linku ispod.


Touché Amoré drugi singl "Displacement" #video #premijera

Touché Amoré su objavili drugi singl sa albuma 'Stage Four', u prodaji od 16. septembra. Pre mesec dana pojavio se "Palm Dreams" sa kojim su najavili novo izdanje. Preslušaj "Displacement" u linku ispod.


NOFX nova pesma "Six Years on Dope" #video #premijera

Kada NOFX najave novi album, u punk svetu bi to trebalo da se slavi kao praznik. Ne jer ga dugo čekamo, prethodni 'Self Entitled' pojavio se 2012. godine, već zato jer dobijamo nešto posebno. NOFX su bend koji opstaje, ovo im je trinaesti album, a kvalitet je i dalje prisutan. Jer niko i ne zvuči kao oni!
"Six Years on Dope" je prvi singl sa 'First Ditch Effort', u prodaji od 7. oktobra.