17. 2. 2017.

Architects najavljuju "Gravity" spot

Od smrti Tom Searle-a (vest) gitariste i osnivača u avgustu prošle godine Architects nisu objavljivali spotove sa aktuelnog albuma 'All Our Gods Have Abandoned Us' (recenzija). Oni su još uvek na turneji koja je uglavnom rasprodata i sviraju pred sve masovnijom publikom. Novi spot "Gravity" je sastavljen od koncertnih snimaka, pogledaj najavu u linku ispod.


Nova Senses Fail pesma "In Your Absence"

Senses Fail su objavili "In Your Absence" koja se nalazi na akustičnom EP-ju istog naziva. Izdanje je u prodaji od 3. marta za Pure Noise.


Sub Focus objavio "Lingua"

Novi singl za Sub Focus u nešto drugačijem smeru, kao duet sa Stylo G-em. Preslušaj "Lingua" u linku ispod.


All Time Low potpisali za Fueled By Ramen i objavili "Dirty Laundry"

Fueled By Ramen je izdavačka kuća sa imenima kao Paramore, Panic! At The Disco, twenty one pilots, tako da All Time Low tamo i pripadaju. Oni su objavili novu pesmu "Dirty Laundry". Tokom 2017. nas očekuje novi album od njih.


Papa Roach nova pesma "Help"

Konačno drugi singl sa narednog Papa Roach albuma čiji naziv još uvek neznamo. "Help" nije toliko žestoka kao "Crooked Teeth" ali sadrži sve što očekujemo od ovog benda. Preslušaj pesmu u linku ispod.


Dreamcar poslednje pripreme

Dreamcar projekat uskoro objavljuje prvi singl. Posle najava iz studija sada smo dobili jednu sa fotografisanja za omot albuma. Da li će ovo da zvuči kao No Doubt sa muškim vokalom ili će Davey Havok da unese svoju kreativnost u projekat... Uskoro saznajemo.