12. 11. 2014.

Marmozets "Move, Shake, Hide" koncertni spot #video #premijera

"Move, Shake, Hide" je možda i najveći hit sa odličnog, prvog albuma za Marmozets, svakako pesma koja ih je i proslavila. Singl je objavljen još 2013. i bend je tada snimio zvanični spot, novi je napravljen sa koncertnim snimcima i odlično prenosi eksplozivnost njihovih nastupa.


Njihov album 'The Weird and Wonderful Marmozets' možete preslušati na mikerecenzije (link je u povezanim vestima).

Angels & Airwaves spot za "The Wolfpack" #video #premijera

Tom DeLonge ponovo pokušava da uz album proturi i film, knjigu, strip, kolekciju odeće...

Angels & Airwaves u spotu "The Wolfpac", prvom singlu sa predstojećeg albuma 'The Dream Walker', u prodaji od 9. decembra.

Inače u spotu kao i na svim promo fotografijama su DeLonge i bubnjar Ilan Rubin i njih dvojica se vode kao jedini članovi benda i autori muzike, ali...
David Kennedy gitarista i originalni član je i dalje u bendu, potvrdio je DeLonge u intervjuju za Rock Sound, što se tiče basiste i Matt Wachter i Eddie Breckenridge (novi član) su aktuelni!?


Lonely The Brave nova verzija "The Blue, The Green" #video #premijera

Kada su Lonely The Brave snimali 'The Day’s War' album sigurno nisu očekivali ovakav uspeh. Singl "The Blue, The Green" je već neko vreme jedan od najvećih hitova na britanskim stanicama ali i šire.
Septembra je bend tražio od fanova da snime svoju verziju pesme i to pošalju. Na novoj "The Blue, The Green" jedino je vokal David Jakes-a autentičan (kao na albumu) sve ostalo su odsvirali fanovi čija imena možete pronaći na početku spota.

Neverovatno je da "The Blue, The Green" i dalje zvuči nestvarno...


Hacktivist novi singl "Deceive and Defy" #video #premijera

Hacktivist uskoro kreću na turneju sa Enter Shikari. Danas su objavili spot za novi singl "Deceive and Defy". U pesmi gostuje pevač benda Heart In HandCharlie Holmes.