5. 3. 2017.

Can't Swim 'Fail You Again' recenzija albuma

Pure Noise
2017

Šta je po tebi dobar album? Kada ima jednu, dve ili tri dobre pesme zbog kojih ga vredi slušati ili kada je ceo dobar? Debi Can't Swim ima tri fantastične numere a ceo je mnogo dobar! Alternative rock sa malo indie i emo i mnogo energije da ga opišem u frazama. Ono što su započeli sa singlom "Your Clothes" na 'Death Deserves a Name' EP-ju danas dobija mnogo značajniju ulogu.



Chris LoPorto je sada pevač i gitarista ali je na sceni već napravio ime kao bubnjar kroz nekoliko Američkih bendova. 'Fail You Again' je naravno debi album njegovog novog benda i uočljiva je očekivana doza ozbiljnosti kao i iskrenost u muzici koju su snimili.
Odmah se izdvajaju "We Won't Sleep" koja bi trebalo da postane himna tinejdžera (i onih koji se tako osećaju) jer ima izuzetno buntovnu temu i neverovatnu melodiju. U "Stranger" je već drugačija priča, dominiraju gitare, refren koji se pamti, sa pravom je odabrana za prvi singl. "Quitting" je predivna balada, nekonvencionalna, prosto vas odvodi u neki svoj svet.
Umeju Can't Swim i drugačije; "What's Your Big Idea" je totalno žestoka punk rokačina koja otvara ovo izdanje a u sličnom pravcu idu i sa "$50,000,000" koja će biti veliki hit ove ploče.
Romantično zvuče "Friend", "Hey Amy" ili "Molly's Desk". "Kid" je kompleksna i nikako vas ne ostavlja ravnodušnim.

Zanimljivo je koliko su za samo godinu dana od EP-ja 'Death Deserves a Name' do albuma 'Fail You Again' napredovao. LoPorto tvrdi da je razlog tome jer su na ploči kreirali kao bend a za EP je on sam pisao pesme. Kako god, ovo je jedan od albuma koji mora da se presluša!

cantswim.merchnow.com

Нема коментара:

Постави коментар