5. 8. 2014.

Ko je svirao bubnjeve na novom Slipknot albumu? #vesti

Danas u 19h (po srednjeevropskom vremenu) je premijera novog spota 'The Negative One' za Slipknot. Ali pitanje koje svi postavljaju je "Ko je svirao bubnjeve?".


Pre par dana Slipknot su objavili prvu novu pesmu šest godina posle 'All Hope Is Gone' albuma iz 2008. Ovo je prvi materijal na kome nije svirao originalni basista Paul Gray koji je preminuo 2010. godine. Sasvim je izvesno da je Donnie Steele svirao bas i na albumu jer je koncertni član benda od 2011.
Ali ko je na bubnjevima je i dalje pitanje. Joey Jordison je bio jedan od osnivača i autora pesama u Slipknot, bend je napustio ili je otpušten 2013. (obe strane tvrde suprotno). Jordison je osnovao Scar the Martyr sa kojim je objavio jedan album ali aprila ove godine je pevač Henry Derek dobio otkaz ili ga je sam dao (obe strane tvrde suprotno - ovakve situacije prate Jordison-a) tako da je budućnost ovog benda i dalje neizvesna.

Glasine ko će ga zameniti na bubnjevima u Slipknot kruže već godinama. Najnovija glasi: stil sviranja u "The Negative One" identičan sa onim koji ima Chris Adler iz Lamb Of God. Adler je prošle godine svirao na novom Protest The Hero albumu i nije mu strano gostovanje kod drugih bendova.
Druga nešto starija glasina je da je Jay Weinberg potencijalna zamena Jordison-a. Mladi Weinberg je sin poznatog Max Weinberg-a bubnjara Bruce Springsteen-a gde je i sam menjao oca na nekoliko turneja. Svirao je sa Madball i Against Me.

A možda su Slipknot i Jordison ostavili svoje nesuglasice po strani i odlučili da ponovo sarađuju ali u tajnosti kao iznenđenje za sve fanove. Možda je i neko totalno novi i nepoznat svirao na novom materijalu bubnjeve, ostaje nam da sačekamo zvanično saopštenje benda.

povezane vesti:
Slipknot nova pesma "The Negative One" #stream
Slipknot novi (stari) trejler #video
Slipknot još jedan trejler #video

Нема коментара:

Постави коментар