5. 12. 2012.

Ozzy Osbourne proslavio rođendan u studiju

foto Ozzy Osbourne facebook
Iako je napunio 64 godine, Ozzy Osbourne ne razmišlja o predahu. Posle ovogodišnje turneje Ozzy and friends, pevač sa svojim matičnim bendom Black Sabbath snima novi album, prvi posle 34 godine. Poslednji album koji je Ozzy snimio sa Sabbath je Never Say Die! iz 1978.
Ozzy Osbourne je rođen 3. decembra 1948.

Ujedinjenje sa originalnim članovima Black Sabbath su pratile kontroverze sa honorarima zbog kojih je bubnjar Bill Ward napustio projekat. Iako ovo nije prvi put da originalni članovi benda sviraju zajedno posle razilaženja sa kraja sedamdesetih. Prvi put snimaju nov materijal.
Najavljena letnja turneja je dovedena u pitanje kada je osnivaču i jedinom članu Black Sabbath koji je svirao na svim albumima Tony Iommi-u dijagnoziran kancer limfnih žlezda.

Sabbath su održali samo tri nastupa, ostatak turneje je odradio Ozzy Osbourne sa prijateljima: Slash, Zack Wylde, Geezer Butler. Bubnjar na koncertima i na albumu koji Black Sabbath snimaju je Tommy Clufetos On dolazi iz benda koji prati Ozzy-ja na nastupima njegove solo karijere.


Нема коментара:

Постави коментар