7. 12. 2012.

Četvrti album za Paramore u aprilu

Album će nositi ime benda, datum izlaska 'Paramore'-a je 29. april 2013. Hayley Williams je potvrdila da će prvi singl biti pesma "Now". Detalji o izdavanju singla još uvek nisu poznati.

Pevačica Hayley Williams je na sajtu benda postavila obaveštenje o snimanju albuma i planovima za sledeću godinu. Između ostalog Hayley kaže: "Ime benda je i ime albuma, nismo ni razmišljali o drugom nazivu za album, obično se nedeljama prepiremo unutar benda o imena za album ovog puta smo se dogovorili za pet minuta. Proces pravljenja ovog albuma nam je omogućio da ponovo uspostavimo odnose kao prijatelji i umetnici. Dobili smo slobodu da istražimo granice kreativnosti za koje nismo ni znali da ih posedujemo. Tako da je bilo najbolje da plod te saradnje nazovemo kako i priliči, ovaj album smo mi!"

Poslednji album benda izdat je 2009. godine. 'Brand New Eyes' je postigao veliki uspeh među obožavaocima benda ali i na top listama, debitovao je na drugom mestu Billboard-ove liste albuma. Sa albuma je objavljeno pet singla.


Нема коментара:

Постави коментар